Hoppa till sidans innehåll

Årsavgift


Medlemsrapportering till Förbundet

Svenska Tennisförbundets och Tennis Stockholms (Stockholms Tennisförbund) avgift baseras på antalet medlemmar i klubben. Avläsningstillfället är varje år, senast den 30 november. Avläsningen sker från det som klubben har registrerat i IdrottOnline.

Klubben är skyldig och ansvarar för att inom föreskriven tid uppdatera sitt register, närmare bestämt den 30 november varje år, som meddelats av Svenska Tennisförbundet. Klubbarna ansvarar för sitt eget register och att det uppdateras löpande. Efter det tar Svenska Tennisförbundet ut medlemsantal per klubb från klubbens medlemsregister i IdrottOnline vilket sedan ligger till grund för röstlängden för respektive årsmöte i Svenska Tennisförbundet och Tennis Stockholm (Stockholms Tennisförbund). Årsavgifterna baseras även på denna uppgift och kan inte korrigeras i efterhand när fakturorna har kommit klubbarna tillhanda.

Du hittar all information på Svenska Tennisförbundets hemsida/Medlemsrapportering

Årsavgifter

Klubben får varje år i februari en faktura på medlemsavgiften från Svenska Tennisförbundet och Tennis Stockholm (Stockholms Tennisförbund).

Avgiften baseras på föregående års antal medlemmar, som lästes av per den 30 november.

Svenska Tennisförbundets avgift för 2020:

  • 37 kr/medlem

Tennis Stockholm (Stockholms Tennisförbund) avgift för 2020:

  • 55 kr/medlem oavsett ålder

Fastställd årsavgift för 2020 är 55 kr/medlem.

Avgiften fastställs årligen vid Svenska Tennisförbundets och Tennis Stockholms (Stockholms Tennisförbunds) årsmöte för nästkommande år.

Uppdaterad: 10 AUG 2017 16:04 Skribent: Lena Kubicska

 

 

 

Postadress:
Svensk Tennis Stockholm
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Besöksadress:
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46760065409
E-post: This is a mailto link

Se all info