Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årlig medlemsrapportering i IdrottOnline


IdrottOnline är det fastställda formuläret av Svenska Tennisförbudet för att insända fullständig medlemsförteckning över klubbens medlemmar. Klubben är skyldig och ansvarar för att inom föreskriven tid uppdatera sitt register i IdrottOnline med fullständiga personnummer, närmare bestämt den 30 november varje år, som meddelats av Svenska Tennisförbundet. Klubbarna ansvarar för sitt eget register och att det uppdateras löpande.

Efter det tar Svenska Tennisförbundet ut medlemsantal per klubb vilket sedan ligger till grund för röstlängden för respektive årsmöte i Svenska Tennisförbundet och Tennis Stockholm (Stockholms Tennisförbund). Årsavgifterna baseras även på denna uppgift och kan inte korrigeras i efterhand.

IdrottOnline är idrottens IT-verktyg och är kostnadsfritt för alla föreningar och klubbar som är anslutna till RF. Det har flera moduler och funktioner inbyggda som hemsida, medlemsregister, SMS, gruppmail, kalender, LOK-stöd, Idrottslyftet, Utbildningsmodulen och mycket mer. IdrottOnline ”ligger i molnet” och är lättillgängligt för alla.

Riksidrottsförbundet lägger ner mycket tid och resurser på arbetet med att utveckla idrottens IT-verktyg. Det har gått framåt, men det behövs mer för att klubbarna ska få ett komplett verktyg i sin vardag. Det som arbetas mest med nu är att kunna integrera andra system på marknaden för att underlätta vardagen för klubbarna.

Behöver din klubb hjälp med hur ni skall hantera era medlemmar i IdrottOnline och få det att fungera med övrig administration kan vi på Tennis Stockholm vara din klubb behjälplig. 

Kontakta kansliet Lena Kubicska, 076-0065409 och vi hjälper er med detta.

Mer information om årlig medlemsregistrering i IdrottOnline hittar du på Svenska Tennisförbundets hemsida: Medlemsrapportering

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 AUG 2017 15:59 Skribent: Tuuli Amilon

 

KNAPP SO TOUR TEAM aug 2021.jpg

KNAPP SO TOUR TEAM Midi våren 2022.jpg

KNAPP SO TOUR nya loggan.jpg

Knapp beställ medaljer.jpg

Lejonet id aug 2021.jpg

PARA Tennis.jpg

Postadress:
Svensk Tennis Stockholm
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Besöksadress:
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46760065409
E-post: kansli@tennisstockho...

Se all info

audistockholmnylogoredblackcmyk1.png

RS_PREMIUMTENNIS_By_Pos vit svart.jpg

Stefan Edbergs stiftelse mindre.jpg

AIM -X 320.jpg

Information 320.jpg

Team Bagel mindre.jpeg

Stockholms Idrottsgymnasium logga aug 2022.jpeg

VW_logo_2rad_RGB blue.jpg

Barbells.png

BTA logga 2016.png