Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SvTF


Nyheter från Svenska Tennisförbundet

En intensiv tävlingsmånad i Göteborg avslutades med junior-SM inomhus. Här är samtliga segrare i årets mästerskap.
 
Nedflyttning i fjol – då såg Sveriges Fed Cup-lag till att göra kortast möjliga stopp i Europa-/Afrikazonens grupp 2. Efter seger mot Danmark väntar spel i grupp 1 nästa säsong.
 
Hela 175 spelare (103 herrar och 72 damer) plockade poäng. Bäst under den gångna säsongen av Vintertouren: Anette Munozova, Näsbyparks TK, och Pablo Figueroa, Fair Play TK.
 
Tennis – en levande idrott, för livet, hela livet. Så lyder den nya parollen för svensk tennis.
 
3–0 mot Sydafrika i sista gruppspelsmatchen – en vinst som ger det svenska Fed Cup-laget chans att kvala till grupp 1 på lördagen. "En tuff match, men vi är lite favoriter på pappret", säger kapten Mattias Arvidsson inför mötet med Danmark.
 
3–0 i matcher och bara tio gameförluster. Sveriges damer vann övertygande mot Norge och behöver nu besegra Sydafrika för att ha chans nå playoff till grupp 1.
 
Sveriges damer inledde Fed Cup-gruppspelet med förlust. Efter 0–3 mot Slovenien laddar laget om i jakten på en playoff-plats. "Alla i laget ser chansen vi har och är riktigt revanschsugna inför i morgon", säger kapten Mattias Arvidsson.
 
Sverige mot Slovenien. Så inleds Fed Cup-gruppspelet i Litauen där det svenska damlandslaget med Johanna Larsson i spetsen spelar för att få chans att återta en plats i grupp 1.
 
De svenska herrarna levererar nya dubbeltitlar på futuretouren. Markus Eriksson/Milos Sekulic och Isak Arvidsson i par med Anil Yuksel vann i Qatar och Turkiet.
 
Johanna Larsson summerar årets bästa WTA-tävling i singel med en semifinalplats. Francesca Schiavone blev för svår i kampen om finalplatsen i Bogota, Colombia.
 
Vilka spelare får representera Sverige i nästa veckas Fed Cup i Litauen? Aktuella spelare har en sista chans att övertyga under det pågående lägret i Helsingborg.
 
Världsettan, världstrean och världsfemman – alla fick se sig besegrad av en suverän Stefan Olsson som vann ACSA SA Open.
 
Johanna Larsson har hittat segerformen i årets andra grustävling. Svenskan tog sin första matchvinst mot tidigare Franska Öppna-finalisten Sara Errani – en seger som betyder en säkrad semifinalplats i Bogota.
 
Johanna Larsson är klar för årets första kvartsfinal på WTA-touren. I jakten på en semifinalplats jagar svenskan sin första seger mot tidigare Franska Öppna-finalisten Sara Errani.
   

      Audi logga 284x159              
                                                                                                                                                                                                            

RS logga 2016

 

              

         

 

Här är klubbar i Stockholm som söker nya medarbetare. 

 

 

  

Postadress:
Svensk Tennis Stockholm
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Besöksadress:
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46760065409
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS

 ANNONS