Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SvTF


Nyheter från Svenska Tennisförbundet

Franska Öppna-äventyret är över för Elias Ymer. Svensken föll i andra kvalomgången mot Jan Satral, Tjeckien.
 
Möt Lidingö TK och Näsbyparks TK – Stockholmsklubbarna där tävlingsglädje står i fokus i två av tennis-Sveriges största klubbmästerskap.
 
En festlig manifestation för allas lika värde – och för att visa att det finns plats för alla inom idrotten. Gå med svensk tennis i Pridetåget den 5 augusti.
 
Elias Ymer är ett steg närmare Grand Slam-spel i Paris. Svensken besegrade tolfteseedade Andrej Martin i första kvalomgången.
 
Ett intensifierat jämställdhetsarbete, en mer etisk och trygg idrott och ett samordnat elitstöd för svensk idrott. Det var några av frågorna som Riksidrottsstämman beslutade om vid Riksidrottsmötet (RIM).
 
Per Renström, Anders Rydberg och Christer Alemo har tilldelats Riksidrottsförbundets förtjänsttecken.
 
Elias Ymer är enda svensk på startlinjen när kvalet till årets andra Grand Slam inleds. Han ställs mot slovakiskt motstånd i första omgången.
 
De svenska juniorerna levererade på hemmaplan när Falköpings Summer Cup gick av stapeln. Tre av fyra klasser vanns av svenskar.
 
Ny internationell tennisvecka på hemmaplan – ny svensk titel. Isak Arvidsson och Fred Simonsson vann i Båstad. Cornelia Lister föll i damernas dubbelfinal.
 
Fyra hemmahopp – Cornelia Lister, Jonathan Mridha, Markus Eriksson och Christian Lindell – utmanar om semifinalplatserna i 25 000-dollarsturneringarna i Båstad.
 
Det är bäddat för en ny Davis Cup-fest i Båstad. I september kommer Sveriges tennisherrar tillbaka till tennismetropolen för att jaga avancemang i Davis Cup.
 
25 barn fick en helt ny tennisupplevelse under helgens Små Lirare-träff i Stockholm.
 
En intensiv internationell tävlingsvecka på hemmaplan är i gång. 14-åringarna tävlar i Falköping medan damerna och herrarna jagar världsrankingpoäng i Båstad.
 
Karriärens första semifinal på ITF-touren – och säkrat inträde på damernas världsranking. Mirjam Björklund summerar en lyckad vecka i Hammamet, Tunisien.
 
Årets andra futuretitel – den första i dubbel. Christian Lindell segrade i Rising Star Tour-premiären i Karlskrona.
   

      Audi logga 284x159              
                                                                                                                                                                                                            

RS logga 2016

 

              

         

 

Här är klubbar i Stockholm som söker nya medarbetare. 

 

 

  

Postadress:
Svensk Tennis Stockholm
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Besöksadress:
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46760065409
E-post: This is a mailto link

Se all info


ANNONS


ANNONS


ANNONS