Hoppa till sidans innehåll

Våra kurser och konferenser i region Stockholm


 

Framöver är det här du anmäler dig till våra kurser/utbildningar i regonen. Även våra konferenser kommer att finnas här för anmälan.

Om du inte kan anmäla dig till en kurs som sista anmälningsdag inte har passerat beror det på att kursen är fulltecknad.

Maila till This is a mailto link för att ställa dig på reservplats.

I rutorna nedan kan du filtrera ditt sökresultat. Du kan även skrolla ner och komma direkt till Tennis Stockholms alla kurser och konferenser som finns att anmäla sig till.

Vill du se alla utbildningar i region Stockholm  så väljer du endast "Utbildningar i ditt distrikt" och lämnar de andra fälten tomma. Ta även bort "slutdatum" och låt den rutan vara tom.

Avbokningsregler se under rubriken "Utbildning".

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Förbundstävlingsledarutbildning FTLU i Stockholm

Detta är en utbildning för dig som skall vara ansvarig för en nationell utbildning i kategori 1–7. Utbildningen riktar sig till dig som kommer att vara ansvarig för hela arrangemanget av en tävling från början, dvs sanktionsansökan, till slutrapportering av tävlingen. 

Anmälan

Vid rubriken Idrottsorganisation väljer du din förening inklusive den idrott du utövar. Prova olika alternativ om du inte får fram din förening som exempel IK Bolton alternativt Bolton etc. Den klubb du anger i din anmälan kommer att bli fakturerad för kursen. Skall något annat gälla ber vi dig kontakta vårt kansli.

Kallelse
Kallelse mejlas till alla deltagare ca 5 dagar innan kursstart.

Kontaktperson: Lena Kubicska Datum: 2019-11-16 - 2019-11-17 Plats: Kungl. Tennishallen, kansliet Mer information på kurssidan
Till anmälan

Tävlingsledarkonferens inför 2020 region Stockholm och region Mitt

SO Tour och samtliga sanktionerade tävlingar i region Stockholm och region Mitt 2020!

Fortbildning och information till alla utbildade tävlingsledare och organisationsansvariga i klubbarna.
För alla som kommer att arrangera en SO Tour och sanktionerade tävlingar under 2020 är det obligatoriskt för klubben att skicka minst en representant, tävlingsledare till ovanstående träff. Representanten ska vara den som är ansvarig tävlingsledare för tävlingarna i klubben. Fler är välkomna från varje klubb.

Kontaktperson: Lena Kubicska Datum: 2019-11-27 Plats: Kungl. Tennishallen Mer information på kurssidan
Till anmälan
 

Postadress:
Svensk Tennis Stockholm
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Besöksadress:
Kungl. Tennishallen, Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46760065409
E-post: This is a mailto link

Se all info